🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Please select here above English or Nederlands.

Go to the Nederlands version

Home > Verhalen

Vlogs en verhalen van collega's

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Bekijk de vlogs of lees de verhalen van collega’s uit het hele land.

Verhaal

ENGIE daagt studenten uitOok in 2020 levert ENGIE weer een uitdagend duurzaam vraagstuk aan voor de Sustainable Business Challenge. In twee maanden tijd gaat een groep studenten aan de slag met de vraag: hoe verduurzaam je 145.000m2 aan datacentra? Lees meer

Verhaal
Collega Engin is TopCoach van het jaar!
Collega Engin heeft de verkiezing TopCoach van het jaar gewonnen! Het door hem gewonnen geldbedrag mag hij besteden aan zijn begeleidingswerk. Je leest hier wat Engin een TopCoach maakt.
Lees meer

Vlog
Werken op grote hoogte bij BIC
Jantien gaat op bezoek bij Hans die al ruim 27 jaar werkzaam is bij ENGIE. Vanaf grote hoogte geeft hij haar een inkijkje in zijn werk als Senior Beheertechnicus bij de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven.
Bekijk de vlog

Verhaal
Collega Jan-Willem verkozen tot Techniekheld 2020
Zowel de vakjury als de toekomstig techniekhelden van het VMBO verkozen Jan-Willem als beste van de laatste drie kandidaten. Weten wat Jan-Willem een Techniekheld maakt? Lees meer

Vlog
Trainee in de industrie
Jantien reist af naar het hoge noorden en gaat op bezoek bij Rianne. Als Management Trainee is zij betrokken bij de bouw van een nieuwe stikstofinstallatie. Benieuwd naar haar verhaal? Kijk dan snel verder!

Bekijk de vlog

Verhaal
Kilometervreters bij ENGIE
Dat onze collega's wel van een sportieve uitdaging houden bleek deze zomer. Samen met onze Belgische collega's gingen zij de uitdaging aan om 1 miljoen sportieve kilometers af te leggen. Hoe dat is verlopen lees je hier. Lees meer

Vlog
Virtueel bruggen bouwen
Wat maakt smart Mobility nu eigenlijk zo slim? In deze vlog gaat Jantien langs bij Tom (Projectleider). Hij legt haar met behulp van een testopstelling uit hoe en waarom wij de assets (burggen, sluizen, e.d.) van onze klanten op afstand bedienen.
Bekijk de vlog

Verhaal

Collega Michiel wint Slimste HandenMichiel Kriele van ENGIE Electroproject won de Vitaal & Fit Award. Zijn nominatie heeft Michiel te danken aan een actie die hij tijdens de coronacrisis heeft opgezet: ‘Je bent goud waard’. 

Lees meer

Vlog

WKO Boijmans van BeuningenIn deze vlog neemt Jantien samen met Gerrit (Uitvoerder) een kijkje achter de schermen bij Boijmans van Beuningen. Verborgen voor het grote publiek blijkt het museum ook op technisch vlak een technisch kunstwerk in huis te hebben.
Bekijk de vlog