🌎
This job posting isn't available in all website languages

Home > Verhalen

Vlogs en verhalen van collega's

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Bekijk de vlogs of lees de verhalen van collega’s uit het hele land.


Uitgelicht verhaal
“Motivatie, assertiviteit en ambitie zijn veel belangrijker dan studie-achtergrond.”

Leidinggevende worden, specialist binnen Engineering óf je ontwikkelen tot Projectleider, Business Developer of Contractmanager, het kan allemaal bij EQUANS! Benieuwd naar de verhalen van onze Trainees? Lees hoe Oline, Eray, Nick en Aïsha hun Traineeship ervaren! 

Lees meer

Verhaal

De bazen van morgen voor één dag aan het roerLeerlingen Ali, Vanya, Yahya, Luka en Tim stonden voor één dag aan het roer bij EQUANS. Proeft het naar meer of blijft het bij één dag? 
​​​​​​​
​​​​​​​
Lees meer

Verhaal

"Omscholen? Gewoon doen!"Van een baan in de horeca naar een opleidingstraject in de techniek. Collega Maud volgde haar hart en waagde de sprong. En dat pakte goed uit. Lees meer

Vlog

Doorgroeien en doorpakken in de Rotterdamse industrieReinier is Eerste Monteur Elektrotechniek en werkt op een werklocatie bij Shell. Reinier is een echte aanpakker en hij laat Jantien zien welke werkzaamheden hij naast zijn functie nog meer oppakt. Bekijk de vlog

Verhaal

De warmte-installatie Erasmus MC: een knap staaltje techniek

Wat komt er allemaal kijken bij het vervangen van een warmte-installatie in een ziekenhuis? Projectleider Paul was van begin tot eind betrokken en vertelt over de uitdagingen en successen. 
​​​​​​​

Lees meer

Vlog

Een gigantische klus voor Jurian en zijn collega's
Jurian en zijn collega's staan voor een uitdaging: de renovatie en nieuwbouw van 1.350 distributiestations. Je kent ze wel, die elektriciteitshuisjes in de wijk. Jurian neemt Jantien een dagje mee op sleeptouw. 

Bekijk de vlog

VerhaalDe beste beslissing die collega Liz ooit heeft genomen

Liz leverde haar goedbetaalde baan als Country Manager in om weer onderaan aan de ladder te starten als monteur. Ze vertelt hier waarom ze deze stap heeft gemaakt en hoe dit is uitgepakt.

​​​​​​​

Lees meer