🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Please select here above English or Nederlands.

Go to the Nederlands version

Home > Verhalen

Vlogs en verhalen van collega's

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Bekijk de vlogs of lees de verhalen van collega’s uit het hele land.


Uitgelicht verhaal

​​​​​​​De bazen van morgen voor één dag aan het roer

Leerlingen Ali, Vanya, Yahya, Luka en Tim stonden voor één dag aan het roer bij ENGIE. Proeft het naar meer of blijft het bij één dag? 


Lees meer

Vlog

Doorgroeien en doorpakken in de Rotterdamse industrieReinier is Eerste Monteur Elektrotechniek en werkt op een werklocatie bij Shell. Reinier is een echte aanpakker en hij laat Jantien zien welke werkzaamheden hij naast zijn functie nog meer oppakt. Bekijk de vlog

Verhaal

"Omscholen? Gewoon doen!"Van een baan in de horeca naar een opleidingstraject in de techniek. Collega Maud volgde haar hart en waagde de sprong. En dat pakte goed uit. Lees meer

Verhaal

ENGIE staat ondernemende studenten bij in TU/e ContestCollega's van ENGIE delen hun expertise met studenten van de TU Eindhoven bij de ontwikkeling van innovatieve ideeën tot sterke business plannen. 


Lees meer

Verhaal

De warmte-installatie Erasmus MC: een knap staaltje techniek

Wat komt er allemaal kijken bij het vervangen van een warmte-installatie in een ziekenhuis? Projectleider Paul was van begin tot eind betrokken en vertelt over de uitdagingen en successen. 

Lees meer

Vlog

Een gigantische klus voor JurianJurian en zijn collega's staan voor een uitdaging: de renovatie en nieuwbouw van 1.350 distributiestations. Je kent ze wel, die elektriciteitshuisjes in de wijk. Jurian neemt Jantien een dagje mee op sleeptouw. 

Bekijk de vlog

Verhaal
De beste beslissing die collega Liz ooit heeft genomen

Liz leverde haar goedbetaalde baan als Country Manager in om weer onderaan aan de ladder te starten als monteur. Ze vertelt hier waarom ze deze stap heeft gemaakt en hoe dit is uitgepakt.

Lees meer

Verhaal

ENGIE daagt studenten uitOok in 2020 levert ENGIE weer een uitdagend duurzaam vraagstuk aan voor de Sustainable Business Challenge. In twee maanden tijd gaat een groep studenten aan de slag met de vraag: hoe verduurzaam je 145.000m2 aan datacentra? Lees meer

Verhaal
Collega Engin is TopCoach van het jaar!
Collega Engin heeft de verkiezing TopCoach van het jaar gewonnen! Het door hem gewonnen geldbedrag mag hij besteden aan zijn begeleidingswerk. Je leest hier wat Engin een TopCoach maakt.
Lees meer

Vlog
Werken op grote hoogte bij BIC
Jantien gaat op bezoek bij Hans die al ruim 27 jaar werkzaam is bij ENGIE. Vanaf grote hoogte geeft hij haar een inkijkje in zijn werk als Senior Beheertechnicus bij de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven.
Bekijk de vlog

Vlog
Virtueel bruggen bouwen
Wat maakt smart Mobility nu eigenlijk zo slim? In deze vlog gaat Jantien langs bij Tom (Projectleider). Hij legt haar met behulp van een testopstelling uit hoe en waarom wij de assets (burggen, sluizen, e.d.) van onze klanten op afstand bedienen.
Bekijk de vlog

Verhaal

Collega Michiel wint Slimste HandenMichiel Kriele van ENGIE Electroproject won de Vitaal & Fit Award. Zijn nominatie heeft Michiel te danken aan een actie die hij tijdens de coronacrisis heeft opgezet: ‘Je bent goud waard’. 

Lees meer

Vlog

WKO Boijmans van BeuningenIn deze vlog neemt Jantien samen met Gerrit (Uitvoerder) een kijkje achter de schermen bij Boijmans van Beuningen. Verborgen voor het grote publiek blijkt het museum ook op technisch vlak een technisch kunstwerk in huis te hebben.
Bekijk de vlog