🌎
This job posting isn't available in all website languages

Home > Over EQUANS

Werken bij EQUANS: een baan vol uitdaging en afwisseling

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. 


Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. ​​​​​​​

De kracht van samenwerking

Met plezier naar je werk gaan. Dat vinden we belangrijk bij EQUANS. Onze mooie projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers zorgen ervoor dat jij je bij ons nooit hoeft te vervelen.


Een tevreden klant bezorgt jou een glimlach op je gezicht, net als je collega’s. Want op je collega's kun je rekenen en met hen is elke dag een leuke werkdag. We delen onze interesse voor techniek en energie. We zijn aanpakkers en geloven in de kracht van samenwerking. Jij ook?

Overal in Nederland

Ben je nieuwsgierig wie je collega’s worden als je bij ons komt werken? De kans is groot dat je ons tegenkomt in Nederland.


Zo plaatsen we in Utrecht de komende jaren ruim 1.600 openbare laadpalen voor elektrisch vervoer, bouwen we op verschillende locaties in Nederland zonneparken en maken we van het Isala ziekenhuis in Meppel het allereerste all-electric ziekenhuis van Nederland. Of wie weet kom je een van onze accountmanagers of monteurs tegen onderweg naar een klant.

Wat wij bieden 

Bij EQUANS zijn we altijd op zoek naar talent en ervaring. We waarderen vakmanschap en inzet en vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden goed zijn. Ook hebben we aandacht voor een positieve werk-privébalans. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling, bieden we je een collectieve zorgverzekering en personeelskorting op uitjes, producten en niet te vergeten onze eigen (duurzame) energieproducten, zoals groene stroom of zonnepanelen.  


Voor het reizen van en naar je werk krijg je veel keuzevrijheid en duurzame opties om te reizen. Dus of je nu met de auto, de trein of liever met de OV-fiets naar je werk of de klant gaat: je reist zoals jij dat wilt, tegen eerlijke vergoedingen. 
 
Daarnaast bieden wij je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Binnen je functie, maar ook daarbuiten. Je kunt trainingen, cursussen en opleidingen volgen in jouw vakgebied of juist gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.  


​​​​​​​✔ Goed salaris

✔ 38 vrije dagen

✔ Collectieve zorgverzekering

✔ Pensioenregeling

✔ Volop doorgroeimogelijkheden 

✔ Uitgebreide mogelijkheden voor trainingen en opleidingen in jouw vakgebied en/of gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
✔ Volledig ingerichte werkplek thuis (als je deels vanuit huis werkt)

✔ Mobiliteitspas voor je woon-werk verkeer

✔ Aandelen met korting 

✔ Bonusregeling

Enthousiast? ​​​​​​​​​​​
​​​​​​​
Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden over EQUANS? Kijk dan eens bij onze vacatures of je een interessante functie ziet die bij je past. 
 
Heb je vragen of wil je meer weten over ons sollicitatieproces? Lees hier verder.