🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Please select here above English or Nederlands.

Go to the Nederlands version

Home > Over ENGIE

Werken bij ENGIE: een baan vol uitdaging en afwisseling

Met plezier naar je werk gaan. Dat vinden we belangrijk bij ENGIE. Onze mooie projecten bij uiteenlopende

opdrachtgevers zorgen ervoor dat jij je bij ons nooit hoeft te vervelen. Een tevreden klant bezorgt jou een glimlach op je gezicht, net als je collega’s. Want op je collega's kun je rekenen en met hen is elke dag een leuke werkdag. We delen onze interesse voor techniek en energie. We zijn aanpakkers en geloven in de kracht van samenwerking. Jij ook?

​​​​​​​

Unieke combinatie

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 170.000 medewerkers. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat energielevering met technische dienstverlening combineert.


Dankzij deze unieke combinatie en onze grootte kunnen we echt een verschil maken en bijdragen aan het verduurzamen van Nederland, onze missie. Het zorgt er ook voor dat elke dag voor onze mensen weer anders is. 

Overal in Nederland

Ben je nieuwsgierig wie je collega’s worden als je bij ons komt werken? De kans is groot dat je ons tegenkomt in Nederland.


Zo plaatsen we in Utrecht de komende jaren ruim 1.600 openbare laadpalen voor elektrisch vervoer, bouwen we op verschillende locaties in Nederland zonneparken en maken we van het Isala ziekenhuis in Meppel het allereerste

all-electric ziekenhuis van Nederland. Of wie weet kom je een van onze accountmanagers of monteurs tegen onderweg naar een klant.

Wat wij bieden ​​​​​​​
Bij ENGIE zijn we altijd op zoek naar talent en ervaring. We waarderen vakmanschap en inzet en vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden goed zijn. Ook hebben we aandacht voor een positieve werk-privébalans. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling, bieden we je een collectieve zorgverzekering en personeelskorting op uitjes, producten en niet te vergeten onze eigen (duurzame) energieproducten, zoals groene stroom of zonnepanelen.  


Voor het reizen van en naar je werk krijg je veel keuzevrijheid en duurzame opties om te reizen. Dus of je nu met de auto, de trein of liever met de OV-fiets naar je werk of de klant gaat: je reist zoals jij dat wilt, tegen eerlijke vergoedingen. 
 
Daarnaast bieden wij je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Binnen je functie, maar ook daarbuiten. Je kunt trainingen, cursussen en opleidingen volgen in jouw vakgebied of juist gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.   

Enthousiast? ​​​​​​​
​​​​Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden over ENGIE? Kijk dan eens bij onze vacatures of je een interessante functie ziet die bij je past. 
 
Heb je vragen of wil je meer weten over ons sollicitatieproces? Lees hier verder.