🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Go to the Nederlands version

Over ENGIE

Over ENGIE
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering

Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.


Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.


Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.


Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  


Top Employer
​ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit het feit dat we in 2017 en 2018 zijn onderscheiden met de Top Employer Award. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Solliciteren bij ENGIE

Wil je in aanmerking komen voor een mooie loopbaan bij ENGIE?


Via onze website kan je solliciteren op een vacature. Bij elke vacature vind je de button ‘solliciteer’ en laat je CV en motivatie achter. Of solliciteer snel via onze Chatbot: b-ENGIE. Met als voordeel dat je geen account hoeft aan te maken.


Gesolliciteerd? Dan ontvang je een bevestiging van je sollicitatie. Wij streven er naar je binnen twee weken een inhoudelijke reactie te geven.


Een van onze recruiters bekijkt vervolgens of jouw profiel en cv matchen met de vacature. Wanneer dit het geval is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. 


Afhankelijk van de functie volgen er meerdere gesprekken en kan een assessment onderdeel uitmaken van de procedure.