🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Please select here above English or Nederlands.

ENGIE Management Traineeship

Locaties: landelijk

Start: september 2019

Duur: 2-jarig programma

Sollicitatieperiode: verstreken


ENGIE: Enorm veelzijdig

Je kent ons misschien wel als duurzame energieleverancier. Dat klopt. Maar wist je dat ENGIE Services de grootste technische dienstverlener van Nederland is? Met opdrachtgevers als o.a. ASML, Friesland Campina, TATA en Rijkswaterstaat vind je ons door heel Nederland.


Waar start jij? 

Binnen het Traineeship kun je op verschillende ENGIE onderdelen (regiobedrijven) starten. Zo kun je kiezen voor een ENGIE onderdeel bij jou in de buurt of juist voor een met een specifiek specialisme zoals duurzame mobiliteit, energie of industrie. In ons vacature overzicht vindt je alle Traineeship per locatie. Heb je hier vragen over neem dan contact met ons op. 


Wat kun je verwachten van het Traineeship?

In 2 jaar tijd willen we jou zoveel mogelijk van onze werkzaamheden te laten zien aan. Dit doe je aan de hand van een op maat gemaakt programma, waarbij je altijd dichtbij de praktijk staat. Want bij ENGIE zijn we echte doeners.

Je gaat aan de slag met uiteenlopende opdrachten. Een paar voorbeelden*:

- Meedraaien in tenders voor de ontwikkeling van drijvende zonneparken
- Een rol als assistent projectleider bij een shutdown

- Het optimaliseren van werkprocessen op een maintanance afdeling
- Nadenken over innovaties in de Health Sector

- Het uitwerken van een business plan om emissieloos varen in Nederland te realiseren


* Welke opdracht je oppakt hangt samen met het ENGIE onderdeel waar je aan de slag gaat.

Business Case & Ontwikkeling
Naast je individuele opdrachten, pak je aan een strategische Business Case op. 1.5 jaar lang werk je samen met je medetrainees aan een strategisch vraagstuk die de toekomst van ENGIE Nederland aangaat. 


En natuurlijk kun je rekenen op 2 jaar die volledig in het teken staan van training en ontwikkeling. Naast workshops die gericht zijn op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, ga je aan de slag met inhoudelijke workshops. Hierin komen onder andere de thema's HSE & MVO, Continuous Improvement en Project Management aan bod. Alle trainingen en workshops hebben een praktische insteek, zodat je dit direct toe kan passen in de praktijk.


Na afloop? 

Ga je aan de slag in een uitdagende positie. Dat kan bijvoorbeeld een rol als jr. Projectleider, Contractmanager, Engineer of Adviseur zijn. Of iets heel anders. Samen kijken we wat het best bij jou past.


Wie zoeken we?
Je hebt in ieder geval een technische WO master afgerond. We staan open voor veel studies, want het belangrijkst is dat jij jezelf helemaal thuis voelt in onze wereld van techniek en duurzaamheid. En dat een echte aanpakker bent. Wil je exact weten wie we zoeken en waar je allemaal kunt starten? Klik dan op onderstaande button en bekijk alle Traineeship vacatures.


Contactinformatie 

Je kunt solliciteren tot en met 20 mei 2019. Als er na deze periode nog posities beschikbaar zijn, dan vind je deze via onderstaande button. Vragen? Neem dan contact op met Bibi-Karlijn van de Zande via bibi.van.de.zande@engie.com of via 06 826 810 12 (Whatsapp of bellen).