🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Please select here above English or Nederlands.

Go to the Nederlands version

Ontdek je talent en interesses bij ENGIE

Een stage of afstudeeropdracht is de ideale manier om in de praktijk te ontdekken waar jouw interesses en talenten liggen. Wij helpen je hier graag bij. Daarom bieden we in heel Nederland uiteenlopende mogelijkheden aan voor

mbo-, hbo- en wo-studenten.


Denk aan een stage op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde of een afstudeeropdracht binnen ICT, Communicatie of Business Development. Samen met jou stemmen we je verantwoordelijkheden af op basis van jouw stage- of afstudeerrichtlijnen en onze behoeften. Wij zorgen daarbij voor goede begeleiding en een prima stagevergoeding.


NXT: hét Young Professional Netwerk van ENGIE

Denk je aan een stage, baan of Traineeship bij ENGIE dan is NXT de ideale manier om jonge collega's te leren kennen. NXT is de Young Professional organisatie door en voor jongeren van ENGIE Nederland. Door thematische evenementen, leerzame workshops en gezellige activiteiten kom je in contact met andere jonge ENGIE collega's. Denk daarbij aan een landelijke NXT dag op een vette locatie, themalunches, borrels en er zijn ook evenementen met Young Professsionals buiten ENGIE. Alles om Young Professionals te inspireren en te verbinden. NXT zorgt naast landelijk programma ook voor leuke activiteiten bij jou in de buurt. 

Werken en leren

BBL-trajecten (MBO-niveau 3/4)

Wil jij graag een leerbaan in de elektrotechniek, meet- en regeltechniek, installatietechniek, koudetechniek of metaaltechniek? Bij ons kun je vanaf MBO-niveau 3 aan de slag, op verschillende niveaus en op uitdagende leerwerkplekken. Dit kan via een BBL-traject voor werken en leren. Deze MBO leerwerktrajecten worden gefaciliteerd door Goflex Young Professionals.


Iets voor jou? Bekijk onze vacatures of neem contact op met Goflex

Wist je dat ENGIE samen met het Techniek College Rotterdam (locatie Schiedam) een volwaardige BOL-4-opleiding Middenkader Engineering Elektrotechniek heeft ontwikkeld? Heel speciaal: ENGIE verzorgd het gehele praktijk gedeelte  van deze opleiding. Zo ben je direct verzekerd van een stageplaats! Kijk voor meer informatie op de site van Techniek College Rotterdam.​


Werken en leren combineren (HBO)

Volg je een duale hbo-studie? Dan kun je bij ons je praktijkperiode invullen. Daarbij word je begeleid door een docent van de hogeschool én door een ENGIE-mentor. In een duaal traject doe je praktijkervaring op, bouw je een mooi netwerk op en verdien je een salaris.

Traineeships

Leer ENGIE én jezelf kennen (HBO&WO)

Heb je een WO-studie afgerond en maximaal twee jaar werkervaring? Weet je nog niet precies welke functie goed bij je past en wil je daar door verschillende opdrachten achter zien te komen? Dan is een Traineeship echt iets voor jou!


Voor onze Traineeships zoeken we talenten met een technische achtergrond. Maar ook als je een specialistische of niet-technische achtergrond hebt, hebben we volop mogelijkheden. Ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken?


Klik hier voor alle Traineeships bij ENGIE.

We horen graag van je

Niet gevonden wat je zocht? Stel je vragen over stages, afstudeeropdracht of werken en leren trajecten via: campusrecruitment.nl@engie.com