🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Please select here above English or Nederlands.

Ontdek je talent en interesses bij ENGIE

Een stage of afstudeeropdracht is de ideale manier om in de praktijk te ontdekken waar jouw interesses en talenten liggen. Wij helpen je hier graag bij. Daarom bieden we in heel Nederland uiteenlopende mogelijkheden aan voor

mbo-, hbo- en wo-studenten.


Denk aan een stage op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde of een afstudeeropdracht binnen ICT, Communicatie of Business Development. Samen met jou stemmen we je verantwoordelijkheden af op basis van jouw stage- of afstudeerrichtlijnen en onze behoeften. Wij zorgen daarbij voor goede begeleiding en een prima stagevergoeding.

Werken en leren

BBL-trajecten (MBO-niveau 3)

Wil jij graag een baan in de elektrotechniek, meet- en regeltechniek, installatietechniek, koudetechniek of metaaltechniek? Bij ons kun je al vanaf mbo-niveau 3 aan de slag, op verschillende niveaus en in verschillende vakgebieden. Dit kan via een BBL-traject voor werken en leren. Deze trajecten worden gefaciliteerd door Goflex Young Professionals.


Iets voor jou? Bekijk onze vacatures of neem contact op met Goflex

Wist je dat ENGIE samen met het Techniek College Rotterdam (locatie Schiedam) een volwaardige BOL-4-opleiding Middenkader Engineering Elektrotechniek heeft ontwikkeld? Heel speciaal: ENGIE verzorgd het gehele praktijk gedeelte  van deze opleiding. Zo ben je direct verzekerd van een stageplaats! Kijk voor meer informatie op de site van Techniek College Rotterdam.​


Werken en leren combineren (HBO)

Volg je een duale hbo-studie? Dan kun je bij ons je praktijkperiode invullen. Daarbij word je begeleid door een docent van de hogeschool én door een ENGIE-mentor. In een duaal traject doe je praktijkervaring op, bouw je een mooi netwerk op en verdien je een salaris.

Traineeships

Leer ENGIE én jezelf kennen (WO)

Heb je een WO-studie afgerond en maximaal twee jaar werkervaring? Weet je nog niet precies welke functie goed bij je past en wil je daar door verschillende opdrachten achter zien te komen? Dan is een Traineeship echt iets voor jou!


Voor onze Traineeships zoeken we talenten met een technische achtergrond. Maar ook als je een specialistische achtergrond in HR hebt, hebben we volop mogelijkheden. Ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken?


Je kunt tot en met 20 mei solliciteren voor het Management Traineeship. 

Klik hier voor meer informatie over alle locaties en de aanmelding!

We horen graag van je

Niet gevonden wat je zocht? Stel je vragen over stages, afstudeeropdracht of werken en leren trajecten aan onze Campus Recruiter: Elise Vreeman, via: elise.vreeman@engie.com