🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Go to the Nederlands version

Home >  Studenten/Starters

Ontdek je talent en interesses bij EQUANS

Een stage of afstudeeropdracht is de ideale manier om in de praktijk te ontdekken waar jouw interesses en talenten liggen. Wij helpen je hier graag bij. Daarom bieden we in heel Nederland uiteenlopende mogelijkheden aan voor

MBO-, HBO- en WO-studenten.


Denk aan een stage op het gebied van Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde? Of een afstudeeropdracht binnen ICT, Communicatie of Business Development? Dat is zeker mogelijk bij EQUANS! Samen met jou stemmen we je verantwoordelijkheden af op basis van jouw stage- of afstudeerrichtlijnen en onze behoeften.
Wij zorgen daarbij voor goede begeleiding en een prima stagevergoeding

Werken en leren combineren

MBO-niveau 3/4

Wil jij graag een leerbaan in de Elektrotechniek, Meet- en Regeltechniek, Installatietechniek, Koudetechniek of Metaaltechniek? Bij ons kun je vanaf MBO-niveau 3 aan de slag, op verschillende niveaus en op uitdagende leerwerkplekken. Dit kan via een BBL-traject voor werken en leren. Deze MBO leerwerktrajecten worden gefaciliteerd door Goflex Young Professionals.


Iets voor jou? Bekijk onze vacatures of neem contact op met Goflex

Wist je dat EQUANS samen met het Techniek College Rotterdam (locatie Schiedam) een volwaardige BOL-4-opleiding Middenkader Engineering Elektrotechniek heeft ontwikkeld? Heel speciaal: EQUANS verzorgt het gehele praktijk gedeelte  van deze opleiding. Zo ben je direct verzekerd van een stageplaats! Kijk voor meer informatie op de site van Techniek College Rotterdam.


HBO
Volg je een duale HBO-studie? Dan kun je bij ons je praktijkperiode invullen. Daarbij word je begeleid door een docent van de hogeschool én door een EQUANS-mentor. In een duaal traject doe je praktijkervaring op, bouw je een mooi netwerk op en verdien je een salaris.

Traineeships

HBO/WO

Heb je een HBO of WO-studie afgerond en maximaal twee jaar werkervaring? Weet je nog niet precies welke functie goed bij je past en wil je daar door verschillende opdrachten achter zien te komen? Dan is een Traineeship echt iets voor jou!


Voor onze Traineeships zoeken we talenten met een technische achtergrond. Maar ook als je een specialistische achtergrond in bijvoorbeeld IT of Finance hebt, hebben we volop mogelijkheden. Ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken?


Onze traineeships starten doorgaans in september en de wervingsperiode vind plaats in de eerste helft van het jaar. Ben je benieuwd naar de kansen op dit moment? Bekijk ze hier


We horen graag van je

Niet gevonden wat je zocht? Stel je vragen over stages, afstudeeropdrachten of leerwerktrajecten hier.​​​​​​​

Leuk om te weten!

NXT: hét Young Professional Netwerk van EQUANS

Denk je aan een stage, baan of Traineeship bij EQUANSdan is NXT de ideale manier om jonge collega's te leren kennen. NXT is de Young Professional organisatie door en voor jongeren van EQUANS Nederland. Door thematische evenementen, leerzame workshops en gezellige activiteiten kom je in contact met andere jonge EQUANS collega's.


Denk daarbij aan een landelijke NXT dag op een toffe locatie, themalunches, borrels en er zijn ook evenementen met Young Professsionals buiten EQUANS. Alles om Young Professionals te inspireren en te verbinden. NXT zorgt naast landelijk programma ook voor leuke activiteiten bij jou in de buurt.