🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Go to the Nederlands version

Home > Projectleiders/-managers

Projectleiders/-managers

Projecten moeten gerealiseerd worden. Op tijd en volgens budget. Van de tenderfase tot aan de oplevering bij de klant, bewaak jij de voortgang op technisch en financieel vlak. Geen project is hetzelfde. Zeker niet bij EQUANS.


Onze klanten lopen uiteen van machinebouwers en grootindustrie tot datacenters, ziekenhuizen, attractiebouwers en waterschappen. Wil je meer projecten in jouw portefeuille of juist één aansprekend groot project? Waar je ook bent in Nederland, er is altijd wel een EQUANS-project dat bij jou past.

Collega aan het woord

Een van onze collega's geeft je hier een inkijkje in zijn werkzaamheden bij EQUANS.


Mark, Projectleider Services


​​​​​​​Een hecht clubje
Ik werk inmiddels alweer 12 jaar als projectleider bij EQUANS. Deze functie had ik niet per se voor ogen toen ik hier 20 jaar geleden binnenwandelde, maar er deed zich een mooie kans voor. Vanuit mijn functie als werkvoorbereider kon ik doorgroeien naar de rol van projectleider. Die kans heb ik gepakt en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik heb het na al die jaren nog steeds erg naar mijn zin. Dit komt met name door de gezellige sfeer onderling. Ik kan me niet herinneren dat ik een dag niet heb gelachen met mijn collega’s. We vormen een hecht clubje met elkaar. 

Waardering
In het begin ging ik wel eens met klotsende oksels naar een klant. Wat kan ik verwachten? Lukt het me wel? Die tijden zijn gelukkig voorbij. Inmiddels heb ik met veel van hen een goede relatie. Dit komt omdat ik altijd nauw en van a tot z betrokken ben bij een klus. Zo neem ik de grotere klussen zelf op met de klant, begeleid ik onze monteurs en ben ik uiteindelijk ook verantwoordelijk voor de oplevering en financiële afhandeling. Als een klant ons later weer belt voor een nieuwe klus, dan geeft dat veel waardering. 


Puzzelen
Naast het werk voor vaste klanten, komt er ook weleens een eenmalige klus voorbij. Zo wordt het werk nooit een sleur en blijft het afwisselend. Natuurlijk komen bepaalde werkzaamheden vaker voor, zoals het plaatsen van een koelmachine of het vervangen van cv-ketels. Maar dit werk wisselt zich af met andere mooie uitdagingen. Zo zijn we nu aan het puzzelen hoe we een luchtbehandelingskast van 22.000 m3/h kunnen vervangen, die inpandig staat opgesteld bij een verzorgingstehuis. Deze luchtbehandelingskast is zo groot, dat hij niet door de deur van de technische ruimte past. Daarnaast mogen ook de bewoners  geen hinder ondervinden van het vervangen. Ook dit soort puzzels houdt het werk voor mij leuk.