🌎
This job posting isn't available in all website languages

Home > Projectleiders/-managers

Projectleiders/-managers

Maken we je blij met kleinschalige projecten? Of kan het voor jou niet groot genoeg zijn? Bij ons is het allebei mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij datacenters, ziekenhuizen of verduurzamingstrajecten in de industrie. Jouw taak? Samen met je team van elk project een succes maken. We geven je de ruimte en het vertrouwen om dat op jouw manier te doen, want jij bent onze expert.


Als projectleider bij EQUANS kun je dit verwachten:

✔ Dagelijks contact met klanten
✔ Grote diversiteit in klanten en sectoren
✔ Vrijheid in het verrichten van je werkzaamheden
✔ Dat je te allen tijden kunt rekenen op je collega’s
✔ Flexibiliteit in het indelen van je werkdag
✔ Veel aanwezige kennis en ervaring bij collega’s in je team
✔ Een goede onderlinge sfeer


Wat wij bieden
Voor wat, hoort wat. Naast 38 vakantiedagen bieden we je flexibiliteit. Bijvoorbeeld in het indelen van je werkdag. Verder bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Om je vak uit te oefenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Maar, we verwachten dat jij daar zelf ook een actieve rol in neemt. Want bij EQUANS zijn we aanpakkers en geloven we in de kracht van samenwerken. Wij bieden verder: 


✔ Een goed salaris
✔ Volop doorgroeimogelijkheden
✔ Uitgebreide mogelijkheden voor trainingen en opleidingen in jouw vakgebied en/of gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
✔ Een goede pensioenregeling
✔ Collectieve zorgverzekering 
✔ Volledig ingerichte werkplek thuis (als je deels vanuit huis werkt)

Collega aan het woord

Een van onze collega's geeft je hier een inkijkje in zijn werkzaamheden bij EQUANS.


Mark, Projectleider Services


​​​​​​​Een hecht clubje
Ik werk inmiddels alweer 12 jaar als projectleider bij EQUANS. Deze functie had ik niet per se voor ogen toen ik hier 20 jaar geleden binnenwandelde, maar er deed zich een mooie kans voor. Vanuit mijn functie als werkvoorbereider kon ik doorgroeien naar de rol van projectleider. Die kans heb ik gepakt en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik heb het na al die jaren nog steeds erg naar mijn zin. Dit komt met name door de gezellige sfeer onderling. Ik kan me niet herinneren dat ik een dag niet heb gelachen met mijn collega’s. We vormen een hecht clubje met elkaar. 

Waardering
In het begin ging ik wel eens met klotsende oksels naar een klant. Wat kan ik verwachten? Lukt het me wel? Die tijden zijn gelukkig voorbij. Inmiddels heb ik met veel van hen een goede relatie. Dit komt omdat ik altijd nauw en van a tot z betrokken ben bij een klus. Zo neem ik de grotere klussen zelf op met de klant, begeleid ik onze monteurs en ben ik uiteindelijk ook verantwoordelijk voor de oplevering en financiële afhandeling. Als een klant ons later weer belt voor een nieuwe klus, dan geeft dat veel waardering. 


Puzzelen
Naast het werk voor vaste klanten, komt er ook weleens een eenmalige klus voorbij. Zo wordt het werk nooit een sleur en blijft het afwisselend. Natuurlijk komen bepaalde werkzaamheden vaker voor, zoals het plaatsen van een koelmachine of het vervangen van cv-ketels. Maar dit werk wisselt zich af met andere mooie uitdagingen. Zo zijn we nu aan het puzzelen hoe we een luchtbehandelingskast van 22.000 m3/h kunnen vervangen, die inpandig staat opgesteld bij een verzorgingstehuis. Deze luchtbehandelingskast is zo groot, dat hij niet door de deur van de technische ruimte past. Daarnaast mogen ook de bewoners  geen hinder ondervinden van het vervangen. Ook dit soort puzzels houdt het werk voor mij leuk.