🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Please select here above English or Nederlands.

Go to the Nederlands version

Corona en je sollicitatie bij ENGIE

Datum: 18 maart 2020


Net zoals veel bedrijven werken onze collega’s van ENGIE, waar dit mogelijk is, zoveel mogelijk vanuit huis. Dit geldt dus ook voor onze recruiters! Heb je een vraag over je sollicitatieproces, over je sollicitatiegesprek of over een vacature neem dan contact met ons op.


We snappen heel goed dat je niet wilt wachten, en wij eigenlijk ook niet.

Op deze pagina lees je meer informatie. Als je na het lezen nog vragen hebt stel ze gerust aan de recruiter met wie je contact hebt!


Sollicitatiegesprek

Heb je een sollicitatiegesprek? De recruiter die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om af te stemmen hoe het gesprek gevoerd gaat worden. Zijn er bezwaren tegen een gesprek op onze locatie, dan kan dit ook via Microsoft Teams, Skype, whatsapp videobellen of Facetime.. Geef gerust aan als het je eerste keer videobellen wordt en als jij je zorgen maakt over bepaalde zaken (de techniek bijvoorbeeld). Wij zullen ervoor zorgen dat jouw sollicitatiegesprek zo soepel mogelijk verloopt.


Vervolggesprek

Heb je al een goed eerste gesprek gehad en willen we allebei verder? Dan is het tijd voor het 2e gesprek. Ook hierbij kijken we wat in deze situatie het beste past.. Op die manier kan jouw sollicitatieprocedure gewoon doorgaan.


Arbeidsvoorwaardengesprek

Is de procedure afgerond en zijn we allebei nog steeds blij, dan bespreken we graag de arbeidsvoorwaarden met je. We nemen weer telefonisch contact met je op om een gesprek met je in te plannen.  


Heb je nog vragen?

Wil je nog meer weten? Heb je een vraag over een vacature, over jouw procedure of ben je gewoon nieuwsgierig wat jouw mogelijkheden zijn bij ENGIE? Dan kun je uiteraard contact opnemen met een van onze recruiters. Je kunt dat doen via WhatsApp, mail, sms of door ze even te bellen. De contactgegevens van al onze recruiters staan bij de vacatures.


We willen iedereen sterkte wensen met deze vervelende situatie en hopen je snel (weer) te zien op een van onze locaties.