🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Go to the Nederlands version

Home > Monteurs/Technici > Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde

Als Werktuigbouwkundig monteur of technicus bij EQUANS werk je aan uitdagende nieuwbouwprojecten, renovaties of werk je als Servicemonteur. Je lost storingen op en houdt werktuigbouwkundige installaties in topconditie. Tijdens je werk komen allerlei typen installaties voorbij: van brandbeveiliging en sprinklersystemen tot grote piping en mechnical installaties. En dat ook nog eens in heel verschillende omgevingen: de ene keer werk je in een ziekenhuis of een logistiek centrum, terwijl je volgende opdracht misschien wel op een industriële site of in een kantoorgebouw is. Lekker divers! Wat wel altijd hetzelfde is? Dat je kunt rekenen op je collega's. 

Collega aan het woord

Een van onze collega's geeft je hier een inkijkje in zijn werkzaamheden bij EQUANS.

Jurgen, Hoofdmonteur Kleinschalig Werk (KSW)

​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​Van stagiair tot Hoofdmonteur
Na mijn stage vanuit de technische vakschool, inmiddels jaren geleden, kon ik hier blijven werken. Die overgang van stagiair naar vaste dienst ging eigenlijk vanzelf. De sfeer was gemoedelijk en het werk was leuk. Al die tijd is geen dag hetzelfde geweest. Zo ben ik de ene dag bezig met het regelen van een complete verbouwing of aanpassing aan een installatie en kan de volgende dag in het teken staan van een storingsmelding. 


Veel afwisseling
Ik werk vaak aan meerdere projecten tegelijk. Zo breng ik nu in een kantoorpand van Interpolis aanpassingen aan in de luchtkanalen, voer ik bij de Penitentiaire Inrichting Vught een legionellabeheersplan uit en ben ik grote cv-ketels aan het vernieuwen in een distributiecentrum. Voor elk project geldt dat de rest van de organisatie door moet draaien en dat er dus zo min mogelijk overlast mag zijn voor de klant.

Voldoening
​​​​​​​
Als dat wat ik in gedachten heb ook lukt en als de klant tevreden is over wat ik heb gedaan, dan is mijn werkdag geslaagd. Verder heb ik goed contact met de KSW-ploeg. We kennen elkaar allemaal en proberen elkaar altijd te helpen als iemand een probleem heeft. Fijne collega’s maken het werk ook leuk. En ik vind het prettig dat ik genoeg vrijheid krijg in mijn werk. Zo geeft EQUANS je op de grotere projecten veel ruimte om zelf te plannen of te beslissen.