🌎
This job posting isn't available in all website languages

Home > Monteurs/Technici

Monteurs & Technici bij EQUANS

Dankzij de vele werkterreinen waarbinnen EQUANS actief is, kun je als monteur de baan én de omgeving vinden die het beste bij jou past: van het verhelpen van storingen, het plaatsen, vervangen of uitbreiden van bestaande installaties tot nieuwbouwprojecten. 


Hieronder zie je alle vakgebieden van EQUANS waarin wij op zoek zijn naar gedreven monteurs en technici. Klik op jouw vakgebied en ontdek welke vacatures we voor jou hebben openstaan.

Vacatures per vakgebied

De kracht van EQUANS

Als je het onze monteurs en technici vraagt, zijn ze vrij duidelijk: ze willen vooral graag met techniek bezig zijn. En dat kan als geen ander bij EQUANS. Want dankzij de grote diversiteit in sectoren en klanten krijgen onze collega's dagelijks te maken met allerlei technische uitdagingen. Kortom, geen dag is hetzelfde bij EQUANS. Verder waarderen ze:


✔ De goede onderlinge sfeer

✔ De vrijheid die je krijgt in het verrichten van je werkzaamheden

✔ Dat je te allen tijden kan rekenen op je collega’s

✔ De flexibiliteit in het indelen van je werkdag

✔ De grote diversiteit in klanten en sectoren waar je over de vloer komt

✔ De uiteenlopende aard van de technische vraagstukken

✔ De aanwezige kennis en ervaring van collega’s in je team


Wat wij bieden
Voor wat, hoort wat. Naast 38 vakantiedagen bieden we je flexibiliteit. Bijvoorbeeld in het indelen van je werkdag. Verder bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Om je vak uit te oefenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Maar, we verwachten dat jij daar zelf ook een actieve rol in neemt. Want bij EQUANS zijn we aanpakkers en geloven we in de kracht van samenwerken. Alleen met elkaar zijn we in staat om slimme oplossingen te realiseren op het snijvlak van energie en technologie. Verder kun je bij ons rekenen op:    


✔ Mooie doorgroeimogelijkheden

✔ Een baan in de buurt

✔ Opleidingsmogelijkheden

✔ Een goede pensioenregeling

✔ Een goed salaris

✔ Onregelmatigheidstoeslag

✔ Vergoeding overuren
​​​​​​​

Collega aan het woord


Jurgen | Vakgebied Werktuigbouwkunde

"Al tijdens mijn stage werd duidelijk dat werken bij ENGIE erg afwisselend is. De leuke en gemoedelijke sfeer die mij toen tegemoet kwam, ervaar ik jaren later nog steeds iedere dag."


"Als Hoofdmonteur Kleinschalig Werk (KSW) is geen enkele werkdag hetzelfde en dit maakt werken bij ENGIE uitdagend en afwisselend. Zo ben ik de ene dag bezig met het regelen van een complete verbouwing of aanpassing aan een installatie en kan de volgende dag in het teken staan van een storingsmelding."


Meer weten over mijn werkdag? Lees dan hier verder.