🌎
This job posting isn't available in all website languages

Sorry this website is not available in your language.

Please select here above English or Nederlands.

Go to the Nederlands version

Home > Monteurs/Technici

Monteurs & Technici bij ENGIE

Dankzij de vele werkterreinen waarbinnen ENGIE actief is, kun je als monteur de baan én de omgeving vinden die 
het beste bij jou past: van het verhelpen van storingen, het plaatsen, vervangen of uitbreiden van bestaande installaties tot nieuwbouwprojecten. 


Hieronder zie je alle vakgebieden van ENGIE waarin wij op zoek zijn naar gedreven monteurs en technici.

Klik op jouw vakgebied en ontdek welke vacatures we voor jou hebben openstaan.

Vacatures per vakgebied

Vind een baan in de buurt


Een baan dichtbij huis is een wens van veel mensen. Wij bieden deze mogelijkheid. Beter nog, je kunt zelf kiezen waar je wilt werken. Via onze interactieve kaart kun je in één oogopslag zien in welke omgeving wij vacatures voor monteurs en technici hebben openstaan. Zo bepaal je zelf hoe ver je wilt reizen. 


Bekijk de vacatures op de kaart

Als je het onze monteurs en technici vraagt, zijn ze vrij duidelijk: ze willen vooral graag met techniek bezig zijn. En dat kan als geen ander bij ENGIE. Want dankzij de grote diversiteit in sectoren en klanten krijgen onze collega's dagelijks te maken met allerlei technische uitdagingen. Kortom, geen dag is hetzelfde bij ENGIE. Verder waarderen ze:


✔ De goede onderlinge sfeer

✔ De vrijheid die je krijgt in het verrichten van je werkzaamheden

✔ Dat je te allen tijden kan rekenen op je collega’s

✔ De flexibiliteit in het indelen van je werkdag

✔ De grote diversiteit in klanten en sectoren waar je over de vloer komt

✔ De uiteenlopende aard van de technische vraagstukken

✔ De aanwezige kennis en ervaring van collega’s in je team


Wat wij bieden
Voor wat, hoort wat. Naast 38 vakantiedagen bieden we je flexibiliteit. Bijvoorbeeld in het indelen van je werkdag. 
Verder bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Om je vak uit te oefenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Maar, we verwachten dat jij daar zelf ook een actieve rol in neemt. Want bij ENGIE zijn we aanpakkers en geloven we in de kracht van samenwerken. Alleen met elkaar zijn we in staat om slimme oplossingen te realiseren op het snijvlak van energie en technologie. Verder kun je bij ons rekenen op:    


✔ Mooie doorgroeimogelijkheden

✔ Een baan in de buurt

✔ Opleidingsmogelijkheden

✔ Een goede pensioenregeling

✔ Een goed salaris

✔ Onregelmatigheidstoeslag

✔ Vergoeding overuren

Ben je benieuwd naar de locaties waar onze monteurs en technici zoal werken? Bekijk dan onderstaande video’s.  
​​​​​​​

Johan | Amphia Ziekenhuis - Duuzame oplossingen

Johan is Chef Monteur en geeft je een inkijkje in zijn werkzaamheden bij het Amphia Ziekenhuis. Zijn werk loopt uiteen van het vervangen van een lamp tot het bouwen van een operatiekamer.


Omdat hij het erg belangrijk vindt dat patiënten veilig terecht kunnen in het ziekenhuis, zorgt hij ervoor dat de standaard metingen van alle opgeleverde installaties aan de huidige normen voldoen. En dankzij een WKO, slimme verlichting en gebouwbeheersystemen is het Amphia ziekenhuis een toonbeeld van duurzaamheid. ​

Amphia Ziekenhuis
Zaans warmtenet

René | Zaans Warmtenet - Een mooi staaltje techniek

René werkt als Uitvoerder voor het Zaans Warmtenet. Hij vertelt je hoe hij het technische vak is ingerold en wie zijn inspiratiebron daarvoor was. Met zijn team heeft René twee ketels geplaatst, gemonteerd en aangesloten aan het Zaans Warmtenet.


Het allerleukst vindt René het om iets op te bouwen en het daarna compleet werkend op te leveren. Hij is er trots op dat hij samen met de Gemeente Zaanstad iets moois en duurzaams heeft gebouwd. Collega aan het woord


Jurgen | Vakgebied Werktuigbouwkunde

"Al tijdens mijn stage werd duidelijk dat werken bij ENGIE erg afwisselend is. De leuke en gemoedelijke sfeer die mij toen tegemoet kwam, ervaar ik jaren later nog steeds iedere dag."


"Als Hoofdmonteur Kleinschalig Werk (KSW) is geen enkele werkdag hetzelfde en dit maakt werken bij ENGIE uitdagend en afwisselend. Zo ben ik de ene dag bezig met het regelen van een complete verbouwing of aanpassing aan een installatie en kan de volgende dag in het teken staan van een storingsmelding."


Meer weten over mijn werkdag? Lees dan hier verder.