🌎
Deze vacatureplaatsing is niet beschikbaar in alle websitetalen.

ENGIE Academy

Voor de techniekers van morgen

ENGIE Academy voorziet opleidingstrajecten voor bestaande en nieuwe ENGIE medewerkers en studenten.


Raadpleeg onze vacatures

Een job bij jou in de buurt
🔍
Geen voorgestelde locatie gevonden; wilt u een zoekopdracht met sleutelwoorden uitvoeren met deze locatie?
Uw locatie is niet gevonden. Voer een locatie in waarin u bent geïnteresseerd.


ENGIE is de drijvende kracht achter de energietransitie in België. Onze missie is “to move on UP” door te investeren in digitalisatie, techniek, groene energie, veiligheid en levenskwaliteit. De verschillende ENGIE-entiteiten, Axima, Cofely, Electrabel en Fabricom streven naar een  CO2-arme economie en zijn thuis in alle vakgebieden van de energiesector: energieproductie en -distributie, onderzoek en innovatie, onderhoud en installatie, engineering, bouw en uitvoering van projecten. Onze belofte aan onze medewerkers? Een dynamische, collegiale omgeving waarin je volop kan groeien.

Solliciteer nu en word lid van de UP-beweging van ENGIE. Zo maak ook jij actief deel uit van de energierevolutie!

ENGIE biedt UPtimisten kansen om te groeien

Economen en hr-managers zijn het erover eens: sterke bedrijven investeren in de ontwikkeling van hun werknemers. De meesten van hen volgden een technische opleiding, in universiteiten, hogescholen, middelbare scholen of vormingscentra. Hun ervaring en kennis van de schoolbanken vormen een stevige basis, maar zijn vaak niet doorgedreven of specifiek genoeg om meteen volwaardig te functioneren in het complexe netwerk van specialisten bij ENGIE. De onderneming reikt hun de hand om bij te leren, te groeien én door te groeien. 
> UPtimisten praten erover

Proef de UPtimische werksfeer bij ENGIE

Proef de UPtimische werksfeer bij ENGIE 

Een bedrijf is meer dan een verzameling van werknemers.

Een reus als ENGIE biedt kansen aan een schat van talenten. Hightech experten opereren naast technici en collega’s in ondersteunende functiesn. Allemaal sterk in hun vak. Maar voelen de werknemers er zich thuis en gaan ze elke dag opnieuw enthousiast aan het werk? Er is toch meer dan kennis en competenties? ENGIE wil elke werknemer een plekje bezorgen waar hij ook als mens en als UPtimist alle kansen krijgt. 
> Lees de getuigenissen van de UPtimisten

Werk je UPtimistisch mee aan duurzaamheid bij ENGIE?

Jaarverslagen en duurzaamheidsrapporten liegen er niet om. Ze bieden aan elke onderneming de kans haar werking en jaarbalansen op diverse vlakken te analyseren en haar toekomstplannen bij te sturen. Zo ook in de context van maatschappelijk verantwoord ondernemen of corporate social responsibility (CSR). Een bedrijf bevindt zich namelijk niet op een eiland, maar draagt een belangrijke verantwoordelijkheid tegenover de gemeenschap, zijn klanten, zijn werknemers. ENGIE presenteert een rijk menu van inspanningen die het in die rol levert. 
> Ontdek onze verplichtingen

Actief deelnemen aan grote projecten, iets voor jou?

ENGIE is een stabiel en innovatief bedrijf, met 150 jaar expertise, dat bijdraagt aan de realisatie van vele grote projecten. ENGIE is de leider in wereldwijde en duurzame oplossingen die het verschil maken op het gebied van energie, diensten en technische installaties. Een team van 16 700 medewerkers is hiervoor verantwoordelijk. Dag en nacht. ENGIE is vandaag op zoek naar 1 000 nieuwe collega's die dagelijks zullen bijdragen om van ons land de kampioen van de energie-efficiëntie te maken.​
> Ontdek onze projecten

ENGIE - UP-challenge - Hoboken

De UP challenge - Hoboken

De UP-challenge - Ghelamco Arena - Gent

De UP challenge - Ghelamco Arena

Ontdek de jobs bij de UPtimisten

Ontdek de jobs bij de UPtimisten!


Een job bij de UPtimisten?Ontkoppel, log uit, relax! 

Soms is het nodig om los te koppelen van stress, om nadien met nieuwe energie aan de slag te gaan. Zich goed voelen, op je werk én in je leven: dat is het hoogste goed, toch? ENGIE ondersteunt je op vele vlakken.
Lees even mee!

Bladeren in functies

Blader door functies op soort of locatie.