🌎
This job posting isn't available in all website languages

Consult our job offers

A job close to home
🔍
All locationsENGIE is leading the energy transition in Belgium. Our mission is "to move on UP" by investing in digitalisation, technology, green energy, safety and quality of life. The different ENGIE entities, Axima, Cofely, Electrabel and Fabricom, which all aspire to a low carbon economy, are present in all the energy sectors: in energy production and distribution, of course, as well as in research and innovation, the maintenance and installation of tertiary and industrial infrastructure, engineering, as well as in construction and the implementation of large-scale projects. Our commitment towards our employees? A fascinating job, that is always at the cutting edge of technology, within a dynamic and friendly team, offering many possibilities for promotion! Apply now and become a member of the ENGIE UP movement! You too can actively take part in the energy revolution.​


ENGIE biedt UPtimisten kansen om te groeien

Economen en hr-managers zijn het erover eens: sterke bedrijven investeren in de ontwikkeling van hun werknemers. De meesten van hen volgden een technische opleiding, in universiteiten, hogescholen, middelbare scholen of vormingscentra. Hun ervaring en kennis van de schoolbanken vormen een stevige basis, maar zijn vaak niet doorgedreven of specifiek genoeg om meteen volwaardig te functioneren in het complexe netwerk van specialisten bij ENGIE. De onderneming reikt hun de hand om bij te leren, te groeien én door te groeien. 
> Meer weten

ENGIE biedt UPtimisten kansen om te groeien
Proef de UPtimische werksfeer bij ENGIE

Proef de UPtimische werksfeer bij ENGIE 

Een bedrijf is meer dan een verzameling van werknemers.

Een reus als ENGIE biedt kansen aan een schat van talenten. Hightech experten opereren naast technici en collega’s in ondersteunende functiesn. Allemaal sterk in hun vak. Maar voelen de werknemers er zich thuis en gaan ze elke dag opnieuw enthousiast aan het werk? Er is toch meer dan kennis en competenties? ENGIE wil elke werknemer een plekje bezorgen waar hij ook als mens en als UPtimist alle kansen krijgt. 
> Meer weten

Werk je UPtimistisch mee aan duurzaamheid bij ENGIE?

Jaarverslagen en duurzaamheidsrapporten liegen er niet om. Ze bieden aan elke onderneming de kans haar werking en jaarbalansen op diverse vlakken te analyseren en haar toekomstplannen bij te sturen. Zo ook in de context van maatschappelijk verantwoord ondernemen of corporate social responsibility (CSR). Een bedrijf bevindt zich namelijk niet op een eiland, maar draagt een belangrijke verantwoordelijkheid tegenover de gemeenschap, zijn klanten, zijn werknemers. ENGIE presenteert een rijk menu van inspanningen die het in die rol levert. 
> Meer weten

Actief deelnemen aan grote projecten, iets voor jou?

ENGIE is een stabiel en innovatief bedrijf, met 150 jaar expertise, dat bijdraagt aan de realisatie van vele grote projecten. ENGIE is de leider in wereldwijde en duurzame oplossingen die het verschil maken op het gebied van energie, diensten en technische installaties. Een team van 16 700 medewerkers is hiervoor verantwoordelijk. Dag en nacht. ENGIE is vandaag op zoek naar 1 000 nieuwe collega's die dagelijks zullen bijdragen om van ons land de kampioen van de energie-efficiëntie te maken.
> Meer wetenA job at the UPtimists?Disconnect, log off, relax! 

We sometimes need to break free from stress and then come back to work with renewed energy. Feeling good, at work and in your private life: that’s the greatest good, right? ENGIE supports you in many ways. Read along!

Browse Jobs

Browse jobs by type or location.