🌎
This job posting isn't available in all website languages

ENGIE Academy

Voor de techniekers van morgen

ENGIE Academy voorziet opleidingstrajecten voor bestaande & nieuwe ENGIE medewerkers en studenten.

Sébastien Nulens is Bedrijfschef in de kerncentrale van Tihange. Na de werkuren zet hij zich in voor Le Refuge, het opvangcentrum in Geer bij Borgworm, waar zijn zus werkt. Even kennismaken!


TEAMLEIDER IN TIHANGE
Sébastien is elke dag aan de slag in de kerncentrale van Tihange. Het team van zeven mensen dat hij leidt, beheert de elektriciteitsproductie en waakt erover dat de centrale in alle veiligheid functioneert.


HET ZIT IN DE FAMILIE
In zijn vrije tijd zet Sébastien zich in voor Le Refuge, een opvangcentrum voor volwassenen met een mentale beperking. “Mijn zus werkt hier al jaren. Zij heeft me bewust gemaakt van de vele moeilijkheden waar deze mensen tegenaan lopen. Ik heb grote bewondering voor wat mijn zus doet. Om haar te steunen zet ik me af en toe in voor de organisatie. Ik help vooral tijdens de opendeurdagen en ik spring bij wanneer er een verkoop of etentje wordt georganiseerd om geld in ‘t laatje te brengen.”

KEUKEN IN ‘T NIEUW
Elk jaar, in het begin van de zomer, organiseert Le Refuge een etentje om fondsen te werven. Dit jaar
werd de opbrengst – aangevuld met de financiële steun van ENGIE – gebruikt om de keuken van de
nachtopvang te renoveren. “De bewoners hebben niet allemaal evenveel zelfstandigheid. Sommigen moet je goed omkaderen en een veilige omgeving bieden. In de nieuwe keuken kunnen ze helpen bij eenvoudige taken. Zo voelen ze zich evenzeer gewaardeerd als ieder ander.”

SÉBASTIEN NULENS
Bedrijfschef Tihange 2
ENGIE Electrabel

< back to the menu