🌎
This job posting isn't available in all website languages

ENGIE Academy

Voor de techniekers van morgen

ENGIE Academy voorziet opleidingstrajecten voor bestaande en nieuwe ENGIE medewerkers en studenten.Werk je UPtimistisch mee aan duurzaamheid bij ENGIE?


Collega’s laten kinderen energieberoepen ontdekken

Elke zaterdag laat ToekomstATELIERdelAvenir (TADA) kinderen van 10 tot 14 jaar uit achtergestelde Brusselse buurten kennismaken met allerlei beroepen en de arbeidsmarkt. Een veertigtal collega’s dragen hun steentje bij aan de praktijklessen. ToekomstATELIERdelAvenir is een van de Belgische verenigingen die worden gesteund door de Stichting ENGIE. TADA werd vier jaar geleden opgericht, is volledig tweetalig en bindt de strijd aan tegen demotivatie, ontmoediging en schooluitval bij leerlingen.


> Meer weten
​De Stichting ENGIE steunt YouthStart, Sun Child en Fonds Victor

Sinds 2013 verleende de Stichting ENGIE haar steun aan 37 verenigingen die zich inzetten voor kinderen en jongeren via onderwijs, sport en cultuur in België. Recentelijk, hernieuwde het Selectiecomité zijn steun voor 5 onder hen en besliste het er 3 nieuwe te gaan helpen: YouthStart, Sun Child en Fonds Victor.


> Meer weten

​Collega met een hart voor handicap

Sébastien Nulens is Bedrijfschef in de kerncentrale van Tihange. Na de werkuren zet hij zich in voor Le Refuge, het opvangcentrum in Geer bij Borgworm, waar zijn zus werkt. Even kennismaken!

> Meer weten
ENGIE Goodday

ENGIE’s new ambition? To be the leader of the transition to zero carbon. Colleagues at the headquarters were able to save 170,000 plastic cups by doing this.

> More info