🌎
This job posting isn't available in all website languages

ENGIE Academy

Voor de techniekers van morgen

ENGIE Academy voorziet opleidingstrajecten voor bestaande & nieuwe ENGIE medewerkers en studenten.

Zelfde huis, zelfde werkgever

Sven Bols werkt voor ENGIE Cofely als sectormanager Fire op de luchthaven van Zaventem en is getrouwd met Manuella Polmans. Zij werkte als zelfstandige maar onder impuls van haar echtgenoot besliste ze om toch eens de lijst van de vacatures te bekijken. Daarin viel haar oog onmiddellijk op Sales Gent bij ENGIE Electrabel. Want ondertussen had zij jarenlange ervaring in verkoop. En eerlijk is eerlijk… het blijkt toch tof om deel uit te maken van een grote groep. Zeker als er zo'n enorm aangename sfeer heerst als bij Sales Gent. Maar ook de andere voordelen trokken Manuella over de streep. De werkzekerheid, de manier van werken, de begeleiding, ….

Manuella: "We hebben een super ambiance in ons team. Het is een veilige groep die achter zijn mensen staat. We krijgen een goede opleiding, alle middelen om je job goed te doen, we worden regelmatig beloond en steeds gesteund"

En manlief Sven vult aan…. "Soms krijgt ze boze telefoontjes en als ze dat volledig kan draaien en ze sluiten dan af met bedankt, dan geeft dat toch voldoening he". 


Manuella: "Ik ben aangenaam verrast. Ik had niet verwacht dat het zo goed zou meevallen!  Ik was gewend om zelfstandig te zijn en dacht dat een groot bedrijf onpersoonlijk zou zijn…. Niet dus!"


Sven: "En geraak je toch uitgekeken op je job? Dan zijn er zoveel mogelijkheden om intern uit te kijken naar iets anders. Maar daar hebben we voorlopig geen nood aan. Afwisseling genoeg voor ons allebei"

< back to the menu